Dermatologische verzorging voor de gevoelige huid. Made in Switzerland.

Juridische bepalingen en privacybeleid

Wanneer u onze website www.louis-widmer.be bezoekt, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

Juridische bepalingen

  • Ik ga ermee akkoord dat Louis Widmer mijn gegevens uitsluitend gebruikt voor publicitaire doeleinden. Mijn gegevens worden niet aan derden gegeven. Dit akkoord kan op elk moment ingetrokken worden.
  • Alle bepalingen (zoals in het bijzonder prijzen, reserveringen en online berekeningen) zijn zonder garantie. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat al deze gegevens te allen tijde actueel zijn.
  • Louis Widmer NV neemt geen verantwoordelijkheid voor problemen door verkeerd gebruik van het internet, schade door derden, geïmporteerde gegevens (virussen, …) en voor links van of naar andere webpagina’s. Wij hebben geen controle over de inhoud en de presentatie van de webpagina’s die niet van Louis Widmer NV zijn.
  • Wij staan niet garant voor het functioneren van de systemen en software.
  • Wij willen u erop wijzen dat deze pagina technische onnauwkeurigheden en typografische fouten kan bevatten.
  • Wij behouden ons het recht om, zonder voorafgaande kennisgeving, de informatie op deze website te updaten. Dit geldt ook voor verbeteringen en/of wijzigingen aan de productomschrijving en programma’s op deze website.
  • Louis Widmer NV  zal in geen enkel geval, noch aan u, nog aan derden, schadevergoedingen uitkeren voor specifieke of niet-specifieke, directe of indirecte schade, veroorzaakt door toegang tot deze site of links. Louis Widmer NV draagt ook geen verantwoordelijkheid voor winstderving, onderbrekingen van exploitatie, verlies van programma’s of andere data in uw informatiesystemen. Dit geldt ook wanneer onze aandacht expliciet op mogelijke schade getrokken werd.
  • Cookies zijn gegevenselementen die een webpagina kunnen sturen naar de browser van de gebruiker om u beter te helpen in de systemen die ondersteund worden op de database. U kunt echter uw browser dusdanig instellen dat u een melding krijgt zodra u een cookie ontvangt. Zo kunt u kiezen of u deze aanvaardt of niet.

Privacybeleid

Wanneer u onze website bezoekt, laat u in principe geen persoonlijke gegevens achter. Enkel in bepaalde gevallen (zie het eerste punt hierboven) hebben wij uw naam, adres en e-mailadres nodig. Als dergelijke persoonlijke informatie nodig is,  zullen wij hierop uw aandacht vestigen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de juridische bepalingen of het privacybeleid? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info.be@louis-widmer.com.